torsdag 13. desember 2012

Fordypning 13.12.2012

I det siste har mye skjedd. På skolen, utdanning messe, plakat til skolen og mye mer. Jeg hadde dessverre ikke puttet noe på bloggen pga. latskap, venner + julegaver siden det ikke er lenge igjen til jul.

Det blir en del bilder som blir lagt ut fra slutten av oktober til 13.12.12 med tegninger jeg har holdt på med for å forbedre meg i spesifikke deler. I tilegg noen sjappe skisser.

Jeg har jobbet meg en del videre og forandre på ansiktet og objekter rundt personen. Grunnen til forandring på hodet er at den var litt for stor for kroppen (jeg liker å holde grenser på ordentlige tegninger). Mt. Fuji og et slott skal være i bakgrunnen. Sakura (kirsebær blomster) skal falle ned med forskjellige størrelser for å skape et kulere perspektiv. Har bestemt at jeg har lyst å bruke "Copic Sketch Markers" på tegningen.
(Endring: Hodet har blitt flyttet lengre ned siden hun fikk for lang hals)










Skisse på lesehest med tankekart under
Ferdig versjonen av plakaten som jeg (Erlend) Anna og Kyrre. Jeg lagde lesehesten. Kyrre tegnet høgtun og fikset skyggeleggingen på hesten min. I tillegg lagde han det første oppsettet av plakaten.
Anna gjorde tegning for Kunstklubben og Yoga, og så lagde hun ferdig oppsett versjonen av plakaten.

2 kommentarer:

  1. Måten du skriver på klargjør ingenting for meg, så jeg forstår veldig lite av hva du vil fram til tekstmessig.

    Artige tegninger - men plakaten har en del skrivefeil. - Og det er ikke for å være nazi.

    SvarSlett
  2. Jeg hadde dårlig tid på å skrive så sry. skal fikse på det nå :D

    SvarSlett