torsdag 6. juni 2013

ØvelserLagde denne for ingen spesifikk grunn untatt å prøve forskjellige stiler og se hvor bra utviklet jeg var med å tegne med pen. I tillegg er det en tegning av meg, men den ble litt for stygg så jeg vil ikke kalle det meg.

En tegning av en jente som sitter på en skolepult og fantasere at hun skyter med pistol midt i timen. Jeg fikk en øvnings bilde av en venn og hjalp meg å se hvilke proposjoner skulle kor og hvordan armen gikk.

En øvelse for å prøve ut mine Copic Markers på alkoholpapir. Jeg viste ikke i hvilken rekkefølge jeg skulle gå for å skape effekter (Vannaktig og glansete effekt). Fargene jeg valgte var uriktig siden jeg ikke hadde hudfarge tilstede, så jeg tok fargen "flesh" og det var mer sånn fargen på kjøttet til kyllingen. Jeg til slutt la på 2 dotter av hvit blekk for å gi refleksons effekt

1 kommentar:

  1. Jippi! Oppdatering! Gøy å se hva du driver på med. På tegning nr. to ser det ut som du har fått en anatomisk korrekt halstykkelse, men det matcher ikke helt stilen din.

    Hva tusjtoner angår, er det gjerne omgivelsene og lyset som avgjør om en farge er riktig eller ikke. "Flesh" er kanskje litt vel saturert, men ved å bruke tonene du har i en faktisk fargekomposisjon, tror jeg det kan bli riktig kult. Skulle gjerne sett deg eksperimentere mer med farger, det er en ting som kan være lurt å jobbe med samtidig som en lærer å tegne. Litt dumt når du blir ordentlig god til å tegne, at fargeleggingen blir totalt ræva.

    Men bevares, jeg må få lov til å påpeke: teksten din ser ut som om den har kvernet gjennom google translate. Bruk gjerne mer tid på renskriving og korrekturlesing. (Oi, det høres gørrkjedelig ut når jeg skriver det på den måten... men seriøst: Ta deg tid til å lese gjennom det du har skrevet for å sjekke om det gir mening.) /protip

    SvarSlett